counter create hit

مطالب مرتبط:

اقدام جالب کمیته المپیک درپاسخ به تحریم تاسف آور سامسونگ علیه ایران

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

طرز تهیه خورش گیاهی خوشمزه

طرز تهیه خورش گیاهی خوشمزه

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

رحیمی: به اندازه بودجه و داشته های مان مربی می گیریم/ دنبال جبران بدهی های گذشته هستیم نه ایجاد بدهی

رحیمی: به اندازه بودجه و داشته های مان مربی می گیریم/ دنبال جبران بدهی های گذشته هستیم نه ایجاد بدهی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رحیمی در مورد لیگ برتر هندبال بانوان اظهار داشت: امروز دیدیم که لیگ بانوان تمام شد و وظیفه خود می‌دانم از مربیان، باشگاه‌ها، بازیکنان، مربیان و هیئت‌ها و همه کسانی که زحمت کشیدند تا لیگ خوبی را شاهد باشیم، تش ...

فیلا با لابی روس ها، جام جهانی اهواز را لغو و معوق کرد

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

واکنش استقلال به دو شاکی جدید/حمله به دلال خارج نشین!

با «هویت‌های سرگردان» در جامعه چه کنیم؟ نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا ...

کنایه مورینیو به کلوپ، کونته و گواردیولا: جایزه مربی اخلاق این فصل باید به من برسد / قبلا مربی خیلی بدی بودم اما الان اوضاع فرق کرده

کنایه مورینیو به کلوپ، کونته و گواردیولا: جایزه مربی اخلاق این فصل باید به من برسد / قبلا مربی خیلی بدی بودم اما الان اوضاع فرق کرده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سرمربی منچستریونایتد می‌گوید جایزه خوش رفتارترین مربی فصل لیگ برتر را در این فصل باید به او بدهند. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، منچستریونایتد با ژوزه مورینیو در این فصل در رد ...

عکس روز نشنال جئوگرافیک؛ سرباز انگلیسی

عکس روز نشنال جئوگرافیک؛ سرباز انگلیسی

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :

مربی تیم ملی : حیف است توکلی در اوج از تیم ملی خداحافظی کند

محمد هاشم زاده  درباره برتری ۴ بر صفر تیم ملی فوتسال کشورمان مقابل ژاپن و قهرمانی اش در آسیا اظهار داشت: فینال همیشه متفاوت از سایر دیدارهاست و قابل مقایسه با مراحل دیگر نیست. فینال بازی مرگ و زندگی است. ژاپن در اوایل بازی فشار ...

برانکو اعتراف کرد/ اینبار در مورد مهندس تیمش!

به گزارش وانانیوز،  سر مربی تیم فوتبال پرسپولیس به مسئولان باشگاه پرسپولیس یادآور شد که باید قرارداد محسن مسلمان را تمدید کنند.   گفته می شود برانکو ایوانکوویچ سر مربی تیم فوتبال پرسپولیس از مسئولان باشگاه پر ...

گواردیولا در ۱۸ ماه به اندازه ۲۰ سال فرگوسن خرج کرد

پپ گواردیولا تنها ۱۰۰ میلیون پوند با تمام خریدهای سرآلکس فرگوسن در یونایتد فاصله دارد.به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، پپ گواردیولا مربی موفقی در فوتبال جهان است ولی درباره او گفته می‌شود که این مربی ه ...

پدافند هوایی مقاومت فلسطین جنگنده های اسرائیلی را فراری دادند

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پدافند هوایی گروه‎های مقاومت فلسطینی شنبه شب چندین بار اقدام به شلیک به سمت جنگنده های اسرائیلی کرده است.شبکه المنار گزارش داد که این اقدام ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.