counter create hit

مطالب مرتبط:
چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر

چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر

چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر چیز کیک سیب بدون پخت دسری ساده و بی نظیر زمان آماده سازی : 30 دقیقه ...

طرز تهیه کروکت سیب زمینی خانگی

سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم سپس زرده تخم مرغ , نشاسته , نمک, فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه می کنیم و با دست خوب هم میزنیم سپس از ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

دستور پخت ماهی با سس ترش

دستور پخت ماهی با سس ترش

دستور پخت ماهی با سس ترش -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای ...

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

فیلم: تزئین کاپ کیک مناسب فصل زمستان

برترین ها: از این مدل تزئین کاپ کیک که مخصوص فصل زمستان است برای میهمانی های زمستانی خود استفاده کنید و از آن لذت ببرید.   [iframe]   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن

دستور تهیه پاستای صدفی با ماهی تن -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

تاس کباب گوشت گاو

تاس کباب گوشت گاو

تاس کباب گوشت گاو سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست ا ...

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله

خواص زردآلو برای پوست + خواص زردآلو خشک شده برای زن حامله خواص زردآلو برای جنین خوا ...

خوراک سوسیس و نخود اسپانیایی

خوراک سوسی و نخود غذایی ساده و خوشمزه از اسپانیا است. می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. اما اگر از نخود استفاده می کنید بهتر است از روز قبل بگذارید خیس بخورد. مواد لازم خوراک سوسیس و نخود سالسای گوجه فرنگی 600 میلی لیتر کنسرو نخود 400 گرم ژامبون 2 ...

مدت زمان نگهداری سالاد الویه و برخی مواد غذایی در یخچال

مدت زمان نگهداری سالاد الویه و برخی مواد غذایی در یخچال

برای بسیاری از ما این سوال پیش آمده که حداکثر زمان نگهداری سالاد الویه در یخچال چند روز هست؟ من در یک جا مطالعه کردم که سیب زمینی وقتی بماند سم ایجاد می کند آیا این برای سیب زمینی پخته بعد از نگه داری در یخچال هم صدق می کند؟ ...

طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (TitreBartar.ir) : مواد لازم:  ...

بلدرچین با سس بادام

طرز تهیه بلدرچین با سس بادام بادام به‌دلیل داشتن منیزیم بالا می‌تواند حساسیت انسولینی را افزایش دهد و درنهایت به ‌بهبود روند ورود گلوکز به داخل سلول کمک کند؛همچنین مصرف بادام به‌دلیل داشتن اسیدهای چرب مفید، در کاهش کلسترول بد و فشارخون بالا که هر دو ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...