counter create hit

مطالب مرتبط:
چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می افتد؟

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.میزان سرو: 2 الی 4 نفرمواد لازم: نان لواش: 2 عدد برنج: یک پیمانه گوجه فرنگی ( ...

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری خواص آب نارنج چیست ...

طرز تهیه چیکن ساما

طرز تهیه چیکن ساما

مجله سرآشپز: چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. مواد مورد نیاز: سینه مرغ (مکعبی خردشده): 500 گرم پیاز بزرگ (ریز خردشده): 1 عدد نخود سبز (پخته شده): یک دوم ...

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.

کادایف وانیلی

کادایف وانیلی

دستوری از مجله هنر آشپزی 157 سرو در ظروف چینی زرین ایران (ظرف کیک پایه دار رندو) طرز تهیه کادایف وانیلی : سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. رینگ گرد به قطر 20 سانتی متر را روی کاغذ قرا ...

معاون وزیر بهداشت علت اصلی ابتلا به سرطان را چه می داند؟

معاون وزیر بهداشت علت اصلی ابتلا به سرطان را چه می داند؟

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه هرساله حدود ۱۰۰ هزار بیمار جدید سرطانی به مجموع بیماران سرطانی در کشور اضافه می شوند؛ اقدامات این وزارتخانه را در راستای درمان این بیماران تشریح کرد و از علت اصلی ابتلا به سرطان گ ...

آشپزخانه مغربی

آشپزخانه مغربی

امروز به غربی ترین کشور عربی در شمال آفریقا و در سواحل اقیانوس اطلس؛ یعنی کشور مراکش یا همان مغرب بار سفر می بندیم و از رستوران ها و آشپزخانه های مغربی دیدار می کنیم. فرهنگ غذایی این کشور بسیار غنی است و در آن می توانید رد پای آشپزی برب ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

شکر را چاشنی غذا کنید!

دقت کرده اید غذاهای قهوه ای خوشمزه تر هستند؛ بهترین راه برای این که مواد غذایی قهوه ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن ها بپاشید.

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

با ماهی و میگو غذایی دریایی درست کنید و از آن لذت ببرید. به جای اینکه به رستوران دریایی بروید و هزینه زیادی پرداخت کنید، رستوران را به خانه بیاورید. ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

طرز تهیه آش میوه

یکی از لذیذترین آش های تبریز و اردبیل آش میوه است که طعمی بسیار خوب دارد. مواد لازم برای آش میوه پیاز نیم کیلو عدس یک لیوان نخود یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشی 200 گرم ر ...

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ مرحله به مرحله

کدو سبز جز سبزیحاتیه که مملو از خواص مختلفه اما متاسفانه اکثر افراد زیاد طرفدارش نیستن اما استفاده از اون تو غذاهای مختلف و مزه دار کردنش با مواد غذایی مختلف باعث میشه که خوردنش برای کسایی که زیاد بهش علاقه ای ندارن راحت تر شده و ازش لذت هم ببرن. در این ...

با نان های مغزدار، صبحانه را خاص تر میل کنید

با نان های مغزدار، صبحانه را خاص تر میل کنید

نان، برکت سفره است. به همین دلیل همیشه در کنار آب، سر سفره حاضر است. در ذهن همه مان، نان همان عطر و طعم و شکل سابق را دارد؛ همان سنگک، بربری، تافتون یا لواش همیشگی. نان هایی که وقتی عطر آن در خانه می پیچد، میل به خوردن لقمه ای نان و پنی ...

مرغ کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه; رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

محل سکونت: دوباره, دستور غذای ساده و خوشمزه است که رول مرغ و ژامبون و پنیر حق دور. من خودم قبل از این دستور تهیه مرغ باز خواهد شد بسیار نازک و پهن اما به سختی رول من یا WA رفت یا گوشت خوک و پریشان است. اما در اینجا من متوجه شدم که بهترین زمان برای ایجاد این مواد غذایی خوب است.مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ عدد بیسکویت ترد ۴ تا ۵ عدد نان تست ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۸ ورق ژامبون ۸ ورقه پنیر ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۱ پیمانه آرد ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به اندازه کافی       طرز تهیه: 1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.     2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.         3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.   4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.     5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.     6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.   7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.     8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.     9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.   10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.     10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.     11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.